header-floriade header-podvecery header-nadrazi header-cestami proměn  |  FB YouTube stažený soubor en

Průřezová kolekce výstavy Má vlast cestami proměn – příběhy domova se představila 15.–17.3. návštěvníkům veletrhu Holiday World na pražském výstavišti v Letňanech.

 

Partnerem projektu Má vlast cestami proměn je od roku 2023 Slovensko. Na Holiday World jsme společně šířili povědomí o krásných proměnách obou zemí a oslovovali potenciální vystavovatele, např. i Demänová resort.

U stánku bylo živo, návštěvníci si proměny se zájmem prohlíželi a diskutovali o nich. I katalogy se líbily. Milou a vzácnou návštěvou byl pan ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš..

Prezentace výstavy na cestovním veletrhu přinesla celou řadu milých setkání, zajímavých příběhů i nových kontaktů. Bylo nám ctí představovat veřejnosti zvelebené stavby a veřejná prostranství z Česka a Slovenska. Děkujeme organizátorům a všem přátelům, kteří pomohli zajistit instalaci expozice a také ochotně vysvětlovali celé tři dny poselství naší výstavy a prezentovali jednotlivé proměny. Převoz výstavy zajistili vinaři František Kettner a Petr Houdek, na stánku si s vámi o výstavě a proměnách povídali Drahomíra Kolmanová, Tomáš Mařík, Hana Váňová, Anna Tejklová, Mariela Šléglová, Táňa Satarová, Hana Bergmannová Klímová, a Iva Sommerová